TRAFIKKSKOLE I BERGEN

Om oss

Ta kontakt med oss i dag!

Om oss

Byens Trafikkskole AS

Byens Trafikkskole er en sentrumsnær trafikkskole i hjertet av Bergen, med høy grad av fleksibilitet og evne til å tilpasse seg elevenes behov. Vårt hovedkontor og undervisningslokale er lokalisert i Kong Oscars gate 23, rett bak politistasjonen. Vi har flere oppmøtesteder i Bergen.

Vår trafikkskole er godkjent og autorisert av Statens vegvesen som betyr at ledelsen oppfyller kravene for å drive skole, og at alle lærere har solid pedagogisk utdannelse.

Vi garanterer at du som elev alltid får en god og sikker opplæring. Vi gir individuell opplæring etter moderne undervisnings-prinsipper til alle våre elever. Det er du som elev som skal være i fokus gjennom hele opplæringen hos oss.

Vår skole er svært opptatt av å levere høyt faglig nivå på all undervisning, og alle våre trafikklærere er til enhver tid faglig oppdatert. Undervisningen følger forskrifter utgitt av Vegdirektoratet og er godkjent av Statens vegvesen.

Vi streber etter en lavere strykprosent enn snittet for bransjen.

Har du en bestemt trafikklærer du ønsker å kjøre med, får du selvsagt det! Hvis ikke får du tildelt en av våre trafikklærere som har ledig tid.

Vi ser frem til å få deg som elev og til å hjelpe deg på veien mot førerkortet!

VÅRE ANSATTE

Rolf Flatholm
Daglig leder / trafikklærer
Charlotte F. Hagesæter
Trafikklærer
Fredrik L. Flatholm
Faglig leder / Trafikklærer
Chris Torsvik
Trafikklærer
Lars Petter Hammer
Trafikklærer
Arve Oldereide
Trafikklærer
Kjersti Sivertsen
Økonomisekretær

Ring oss

55 31 07 00

Send e-post

post@byenstrafikkskole.no