Bestill Opplæring »

Førerkort klasse B - bil

For å ta førerkort klasse B, må man være fylt 18 år. Øvelseskjøring kan man begynne med når man er fylt 16 år. Da har man god tid og sikrer dermed en effektiv og sikker kjøreopplæring.

  • - Du kan starte øvelseskjøringen når du er fylt 16 år.
  • - Du kan kjøre bil i klasse B på inntil 3.500 kg
  • - Du kan kjøre bil med tilhenger med samlet totalvekt på opptil 3.500 kg

I kjøreopplæringen inngår det både teori og praksis. Vi har ferdige, skreddersydde pakker som inneholder alt du trenger til en rimelig pris.

Vår trafikkskole er godkjent og autorisert av Statens vegvesen som betyr at ledelsen oppfyller kravene for å drive skole, og at alle lærere har solid pedagogisk utdannelse.

Vi garanterer at du som elev alltid får en god og sikker opplæring. Vi gir individuell opplæring etter moderne undervisnings-prinsipper til alle våre elever. Det er du som elev som skal være i fokus gjennom hele opplæringen hos oss. Våre skolebiler er av forskjellige merker slik at kundene våre skal finne en bil de er fortrolig med. Våre kjørelærere henter og setter deg av på avtalt sted og tid.

Vi er svært opptatt av å levere høyt faglig nivå på all undervisning, og alle våre trafikklærere er til enhver tid faglig oppdatert. Undervisningen følger læreplaner utgitt av Vegdirektoratet og godkjent av Statens vegvesen.

Mange velger å øvelseskjøre privat med ledsager. Vi er selvfølgelig behjelpelig med hvordan man bør gå fram, og besvarer dine spørsmål.
Privat kjøreopplæring kan med fordel legges parallelt med opplæring i samråd med oss.

Før en begynner med øvelseskjøring, må man gjennomgå et trafikalt grunnkurs. Dette kan man ta når man er fylt 15 år. Bruk vår bookingkalender for å finne ledige kurs.

For å ta førerkort klasse B, må man være fylt 18 år. Øvelseskjøring kan man begynne med når man er fylt 16 år. Da har man god tid og sikrer dermed en effektiv og sikker kjøreopplæring.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss på 55 31 07 00 eller kom innom våre lokaler i Kong Oscarsgate 23.


Oppmøtesteder

  • Bergen sentrum
  • Bergen vest
  • Landås
  • Fyllingsdalen
  • Fana
Facebook Byens Trafikkskole på Facebook
Byens Trafikkskole AS
Kong Oscars gate 23
5017 Bergen
Tlf. 55 31 07 00
post@byenstrafikkskole.no
×