Din trafikkskole i Bergen

Byens Trafikkskole AS

Vi garanterer at du som elev alltid får en god og sikker opplæring. Vi gir individuell opplæring etter moderne undervisningsprinsipper til alle våre elever. Det er du som elev som skal være i fokus gjennom hele opplæringen hos oss.

VI TILBYR

KURS OG KLASSER

Er tiden inne for å ta førerkort? Vi kan tilby opplæring for førerkort til bil (inkludert automatgir), bil med tilhenger, og motorsykkel. Våre kvalifiserte kjørelærere står klare for å gjøre deg til en trygg og ansvarlig sjåfør. Start opplæringen i dag, og ta kontakt.
En av bilene til Byens Trafikkskole

KOMMENDE KURS

TILBAKEMELDINGER

FRA VÅRE ELEVER
Tora
Les mer
Veldig fornøyd med opplæringen hos Byens! Hyggelige lærere og personale. Takk til Fredrik for lærerike og kjekke kjøretimer!
Iselinn
Les mer
Er strålende fornøyd og kan absolutt anbefale denne trafikkskolen. En ekstra stor takk til Rolf og Charlotte for lærerike og hyggelige kjøretimer.
Torbjørn
Les mer
Helt utrolig flinke folk her. Raskt og skikkelig bra opplæring på mc. Følte meg veldig godt ivaretatt og fikk riktig opplæring med tanke på førerprøven. Tusen takk.
Vicky
Les mer
Utrolig fornøyd med flinke Charlotte som lærer. Kan anbefales på det sterkeste! Jeg hadde gruet meg til å ta sertifikat, men gleder meg skikkelig til kjøretimer nå! Ha hatt en god opplevelse med hele skolen fra jeg første ringte og bestilt. Hyggelig og profesjonell gjeng.
Jørn Are
Les mer
Tatt alle mine førerkort hos Byens (A1-A-B-BE). Kjempe fornøyd bestått alle på første forsøk. Kan absolutt anbefale å ta lappen hos byens trafikkskole.
Britt Ingvild
Les mer
Vi har erfaring med byens trafikkskole både på bil og MC. Fantastisk service , Kjersti i resepsjonen er bare et stort smil, hun fikser det meste og passer på at ting går riktig for seg. De tilrettelegger opplæringen etter elevens behov og har en utrolig god oppfølging av elevene sine. Flinke å motivere nå det butter i mot og deler gleder med elevene når ting går bra. Anbefales!!
Adrian
Les mer
Veldig hyggelige og flinke kjørelærare. Dei e veldig flink til å lære deg hvordan du skal kjøre og dei tar det i ditt tempo sånn at det ikke går for fort. Det va hyggelig å kjøre med dere og eg kommer nok sikkert tilbake når eg skal ta A2 og A1.
Wenche
Les mer
Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med skolen og lærer Charlotte. Dyktig, behagelig og veldig kjekk.
Marie
Les mer
Veldig flinke og trygge kjørelærere. Anbefales!
Kjell
Les mer
Absolutt å anbefale! Har bare de beste erfaringer herfra. Ble så kjent med de ansette at det var vanskelig å rive seg løs.
Laila
Les mer
Gode, trygge og flinke lærere. Kjekt med kvinnelig lærer også.
Siv
Les mer
Super flinke sjåførlærar. Hjelpsom og forståelsesfull.
Michelle
Les mer
Jeg sto på første oppkjøring, og har kjørt skadefritt i 25 år! Kan absolutt anbefales! Husker Rolf som en dyktig lærer med et stort hjerte.
Lene
Les mer
Meget fornøyd! Kjør med Charlotte.
Bjørn
Les mer
Tok akkurat førerkort klasse A hos Byens Trafikkskole. Svært fornøyd med hele opplegget! Sitter igjen med en veldig god opplevelse av hele prosessen. God oppfølging fra start til mål! Anbefales på det sterkeste!
John Erik
Les mer
Har blitt godt opplært av Rolf ved Byens Trafikkskole. Takker for opplæringen, og er tilbake ved oppgradering til tung sykkel.
Tom
Les mer
Bestått MC klasse A. Takker for god opplæring med mange gode råd videre med egen sykkel. Dette kan du Rolf, gleder meg til mange fine turer.
Bård
Les mer
Kjempefornøyd med Charlotte og Byens Trafikkskole. Charlotte gjorde det enkelt for meg å ta MC-lappen. Veldig positiv og trygg, og vi gjennomførte opplæringen på kort tid. Kan absolutt anbefales.
Torill
Les mer
Min datter tok lappen med glans hos Byens etter å ha prøvd en annen skole. God oppfølging var nøkkelen. Mor tok lappen for lett MC; her også ypperlig oppfølging mot målet!
Mats
Les mer
Tatt både bil og tilhenger-sertifikat med Charlotte hos Byens Trafikkskole, og kunne ikke vært mer fornøyd! Kanonflink kjørelærer som gjør det hun kan for at kjøreopplæringen skal bli best mulig hver gang! Ser frem til å ta MC-lappen hos dem! Anbefales virkelig!
Previous
Next

VÅRE PRISER

Trafikklærer som står ved siden av en av bilene utenfor Byens Trafikkskole.
OM OSS

Byens Trafikkskole AS

Vi er en sentrumsnær trafikkskole i hjertet av Bergen, med høy grad av fleksibilitet og evne til å tilpasse seg elevenes behov. 

Vår trafikkskole er godkjent og autorisert av Statens vegvesen som betyr at ledelsen oppfyller kravene for å drive skole, og at alle lærere har solid pedagogisk utdannelse.

Vi garanterer at du som elev alltid får en god og sikker opplæring. Det er du som elev som skal være i fokus gjennom hele opplæringen hos oss.

Ring oss

55 31 07 00

Send e-post

post@byenstrafikkskole.no